Growth Booster

7:16 AM

🐾BULU KUCING GUGUR??
ASAL PELUK KUCING, HABIS SEMUA BULU-BULU GUGUR, LEKAT KAT BAJU. LEPAS GUNA GROWTH BOOSTER SETEL DALAM MASA 2 MINGGU KUCING PUN MAKIN BAM BAM🐾
.
.
Testimoni pertama
Kisah pengguna Growth Booster ( Sofea ):
==>>'' sy ada kucing nama Grey, jenis kucing bulu panjang, masalah Grey ni, asal peluk je mesti habis satu badan penuh bulu-bulu Grey yg gugur.. kalau pakai baju hitam mmg habis laa ngn bulu2.. puas cari supliment kucing untuk atasI masalah bulu gugur ni, dari sabun, supliment , injek smua da cuba, smua pun x jalan... sehingga saya cuba GROWTH BOOSTER ni.. bersyukur sgt.. masalah bulu gugur Grey selesai malah makin gebu gebas, dan sihat.. Sekarang nak peluk pun xrisau da nk bersihkan bulu bulu yg tingal kat baju.. guna GROWTH BOOSTER NI MEMANG PUAS HATI.!!
.
Testimoni ke dua
Kisah pengguna Growth Booster ( Lisa , Labuan, Sabah )
"dulu dah bermacam produk yg sy guna utk kucing sy ni,tapi sama je hasil nya,bulu byk yg gugur,kurap pun boleh tahan x sembuh2, makan pun x lalu,makin hari makin kurus jer nengok nya"
"tapi dah cuba growth booster ni bukan main lagi kucing sy lalu makan,badan dah mcm 'garfield' plak skg, bulu pun makin cantik dan x gugur dahh,bkurap pun sama hilang jgk, x sangka betul 'GROWTH BOOSTER' ni betul2 dapat membantu!!!"
.
.
ps; 💥 sila baca kenyataan di bawah sampai habis dlu sblm pm or wasap...
MEMANG PUAS HATI DAN AMAT BERBALOI !!"""
==> kisah customer dari port dickson. N9 ( Sofea )
---------------------------------------
sebab???
"GROWTH BOOSTER" amat pakar dlm membantu kucing anda yg bermasalah:~
😿 kucing terlalu kurus disebabkan hilang selera makan
😿 bulu kucing selalu gugur dan tidak lebat
😿 bulu kucing yg tidak cantik
😿 kucing lesu dan tidak aktif
😿 selalu didatangi pelbagai penyakit/fungus
Dengan penggunaan minima hanya selama 2 minggu shj, akan ada perubahan pada kucing anda dari segi :
😻 penambahan selera kucing
😻 tumbesaran kucing semakin membesar
😻 bulu semakin lebat dan cantik
😻 keguguran bulu semakin berkurang
😻 kucing semakin aktif dan sihat
😻 Kulit sihat dan kutu pun hilang
--------------------------------------------
GROWTH BOOSTER adalah supplement dlm bentuk 'tablet'. Sebotol mengandungi 60 tablet utk penggunaan 4 bulan..
--------------------------------------------
CARA NAK GUNA SENANG JER: 💊💊
==========================
Boleh bagi terus tablet GB pada kucing anda, biasa kucing suka n senang je makan
Or, boleh pecahkan dan campur dalam cat food "
DOSAGE:
=======
boleh bg pd kucing sebiji sehari selang sehari,
utk kitten 2 hingga 9 bln boleh bagi half dose selang sehari jgk
ATTENTION!!! SEKARANG NI KAMI TGH BUAT PROMOSI PERHABISAN STOCK RAYA, DISKAUN SEHINGGA 30% MENANTI ANDA 🎉🎉🎉
BERMINAT???
===========
Komen jer kat bawah
"pm GB"
atau boleh whatsapp kami terus ~~~
=============================
-->> Whatsapp
"GB PROMOSI" ke 0132830052
-->> Whatsapp
"GB PROMOSI" ke 0132830052
-->> Whatsapp
"GB PROMOSI" ke 0132830052
==============================
🚨 sila bagi code "GB PROMOSI" utk dpt kan harga PROMOSI kami.. 🚨
Sila share pada rakan2 anda yang ada membela kucing dirumah dan dekat rumahnya penuh dengan bulu2 kucing

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts